Elmus Da Costa Gomez

55 jaar, 05 juli 1962 - 23 augustus 2017

 

Op maandag 28 augustus 2017 vieren we het leven van Elmus Da Costa Gomez. Emmy is overleden op woensdag 23 augustus 2017.

Van 13.45 tot 14.15 uur is er in het crematorium van Tilburg een formeel afscheid, met woorden en met muziek. Aansluitend kunt u nog een persoonlijk groet aan hem brengen. Dit kan tot 16.00 uur.

Mocht er iemand zich geroepen voelen om iets te zeggen tijdens het formele gedeelte, neem contact op met uitvaartondernemer van Monuta: Tom van Dijk. Graag uitsluitend via email: tomvandijk@monuta.nl. Gezien de grote opkomst die we verwachten, vragen wij uw bijdrage tot enkele minuten te beperken.

Na het afscheid in Nederland nemen we Elmus mee naar Curaçao. Uiteindelijk wordt hij daar gecremeerd in aanwezigheid van familie en vrienden.

Het adres voor het afscheid van maandag 28 augustus is:
Crematorium Tilburg
Aula 2 (Atrium)
Karel Boddenweg 5
5044 EL Tilburg

Elmus Da Costa Gomez † 23 augustus 2017
 

Reacties

| 88 reacties

Het mooie van herinneringen is. Niemand kan van je (jullie) afnemen. Want ze blijven in je (jullie) gedachten en je hart.

Elvis da Vista Gomez. Je bent nu teruggekeerd naar het bron van je leven. RUST ZACHT.

Kondoleer i hopi forsa pa tur famia.

Ludwina van der Mijden - 28-08-2017 13:39

Echt ongeloof. Terugdenkend zal ik jou passief, rust dat je uitstraalde tijdens het werk. Op persoonlijk vak altijd rustig en behulpzaam met mooie verhalen over salsa en Curacao.

Het was een groot eer om met je te hebben gewerkt en wens al jou dierbaren heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Randy Lemmert - 28-08-2017 12:29

Veel te jong, niet te bevatten en zo onwerkelijk. Ik vond u altijd een vrolijke leuke man. Altijd in voor een grapje. Wens mijn dinnie Mina en ook haar familie heel veel kracht en sterkte met dit enorme verlies!

Liefs Vanessa

Vaness van Gils - 28-08-2017 11:36

Sharine i demas famia, hopi forsa pa karga e perdida grandi aki. Sharine bo ta den mi mente amiga...wanta duru.
Lela i familia

Eriëla Coffi - 28-08-2017 11:30

Beste Elmus en familie,

Wat een triest nieuws om te lezen dat zo'n mooi persoon van ons heen gegaan is. Ik heb Elmus leren kennen op mijn eerste project bij Accenture en bewaar goede herinneringen aan hem als een zeer energiek en oprecht persoon. Ik wens zijn familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

René van Heijningen - 28-08-2017 10:20

Ongeloof is wat er als eerste bij me opkwam toen ik het vreselijke nieuws hoorde. Sprak Elmus nog een dag ervoor en hij was zoals hij altijd was; positief, rustig, sociaal, maar vooral met veel humor.

Terugdenkend aan de tijd die we samen hebben gewerkt op een project brengt alleen maar leuke herrinneringen terug. Wat me het meest is bijgebleven is de whisky tasting en Elmus zijn onuitputtendheid tijdens het go-live weekend in Londen.

Het was een grote eer om met hem te hebben gewerkt en wens al zijn dierbaren heel veel sterkte in deze moeilijke tijden!

Luuk Kienhorst - 28-08-2017 10:19

 
Voeg een reactie toe
 alle velden zijn verplicht
 
Naam
E-mail
Bericht
 
 
Elmus Da Costa Gomez

Welkom

Dit is de Monuta gedenkplaats van Elmus Da Costa Gomez