Elmus Da Costa Gomez

55 jaar, 05 juli 1962 - 23 augustus 2017

 

Op maandag 28 augustus 2017 vieren we het leven van Elmus Da Costa Gomez. Emmy is overleden op woensdag 23 augustus 2017.

Van 13.45 tot 14.15 uur is er in het crematorium van Tilburg een formeel afscheid, met woorden en met muziek. Aansluitend kunt u nog een persoonlijk groet aan hem brengen. Dit kan tot 16.00 uur.

Mocht er iemand zich geroepen voelen om iets te zeggen tijdens het formele gedeelte, neem contact op met uitvaartondernemer van Monuta: Tom van Dijk. Graag uitsluitend via email: tomvandijk@monuta.nl. Gezien de grote opkomst die we verwachten, vragen wij uw bijdrage tot enkele minuten te beperken.

Na het afscheid in Nederland nemen we Elmus mee naar Curaçao. Uiteindelijk wordt hij daar gecremeerd in aanwezigheid van familie en vrienden.

Het adres voor het afscheid van maandag 28 augustus is:
Crematorium Tilburg
Aula 2 (Atrium)
Karel Boddenweg 5
5044 EL Tilburg

Elmus Da Costa Gomez † 23 augustus 2017
 

Reacties

| 88 reacties

Veel sterkte met dit plotselingen verlies. Ik hoop dat het een mooie dienst wordt vandaag en jullie met vrienden en familie nog vaak zijn leven mogen vieren.

Joyce Brouns - 28-08-2017 08:51

Met 2 woorden "grote verslagenheid". Ondanks dat ik persoonlijk niet veel direct met Elmus heb samengewerkt, is de verslagenheid in het projectteam tekenend en een weerslag van dit plotselinge verlies van een mooi mens. Familie en vrienden van Elmus, heel veel sterkte met dit grote, onverwachte verlies

Bas Beurskens - 28-08-2017 08:23

Hey Elmus,

Still cannot believe that you are no longer with us here.
Elmus was such a great person with a gem of a heart. I had the privilege to work with him and know him personally when in visited Amsterdam last year.He was always there as my mentor and guide and there was so much to learn from him.Our discussions about music, food and what not will always be cherished by me. I cannot express in words how much I will miss him.
I pray for the well of his family so that they can overcome this grave loss.

JITABRATA BOSE (a.k.a Jit) - 28-08-2017 07:48

Ik kan het niet geloven: Elmus is er niet meer. Elmus, de man die altijd rustig bleef en het hoofd koel hield, zelfs als de wereld om hem heen kolkte en oververhit was. Misschien wel omdat een deel van zijn hart altijd op een tropisch eiland in de carribean achterbleef. Elmus, de meest oprechte, eerlijke en vrolijke collega die je je maar kunt indenken. Zo enorm betrouwbaar.
Wat een verdriet dat hij er zo vroeg uit moest stappen...
Familie en vrienden van Elmus, heel veel sterkte met dit grote, onverwachte verlies

Marc Berkelmans - 27-08-2017 22:32

Ik stond op het punt te vertrekken uit Curaçao toen ik op FB het bericht vernam. Ik kon het niet bevatten. Emmy? Nee, dat kan niet waar zijn. We hadden niet zo lang geleden over het MIL reünie.

Wens de familie heel veel sterkte in deze droevige dagen.

Djuric Wiel - 27-08-2017 22:29

Ongeloof en verbijsterd! Woorden schieten te kort voor dit vreselijke verlies. Ik heb de eer gehad om 1,5 jaar met Elmus te mogen samenwerken en ervaren als een zeer bijzondere collega. Altijd optimistisch en vrolijk. Ik wens de familie heel veel sterkte en kracht voor de komende periode.

Voor al de positiviteit en waardevolle momenten wil ik graag een door Elmus vaak gebruikte uitspraak aan hem wijden: “Give that man a cigar!!”

Maurice Fierloos - 27-08-2017 21:52

 
Voeg een reactie toe
 alle velden zijn verplicht
 
Naam
E-mail
Bericht
 
 
Elmus Da Costa Gomez

Welkom

Dit is de Monuta gedenkplaats van Elmus Da Costa Gomez